• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

Escape Opleidingen, aangenaam!

Ken je de uitdrukking: ‘Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen?’ Uit ervaring weten we dat het waar is. Wij delen dan ook graag onze kennis en ervaring. Tijdens onze opleidingen en e-learnings maar ook mag je ons bellen als je vragen hebt over alles wat met BHV, VCA, reanimatie of AED’s te maken heeft. We zijn echt bevlogen over ons vak en dat merk je als je bij ons een opleiding komt doen. Wij draaien niet een riedeltje theorie af op een scherm maar stemmen af op wat de groep nodig heeft. Is dat veel herhalen? Of juist veel doen? Is er meer 1 op 1 aandacht nodig? Dan is dat wat we doen.

 

Omdat we hebben gemerkt dat er ook mensen zijn die graag een zelfstudie doen of dit willen combineren met een praktijkdag, hebben wij het beste en het belangrijkste uit onze praktijk gebundeld in een professionele en hoog kwalitatieve e-learning. Online wordt je helemaal begeleid om je voor te bereiden op het examen. Of je nu volledig gaat voor zelfstudie of een combi met een praktijkdag, cursisten zijn zeer tevreden over onze e-learnings. Kortweg geven we de volgende opleidingen en e-learnings:

 

  • BHV – bij ons of bij jou op locatie door het hele land (vanaf 7 personen)
  • AED leren bedienen – hiervoor geldt ook: bij ons of bij jou vanaf 7 personen
  • VCA Basis en VCA Vol – je voelt ‘m al: bij jou of bij ons?

 

Frank Bosch/Verkoop adviseur

Natasja Kock/Administratief medewerker

Marieke Sloot/Sales en marketing

Ik denk graag met je mee!

Jan Lankwarden/Technisch Directeur en instructeur

Één brok ervaring!

Thomas Povel/Commercieel directeur en instructeur

Heeft overal een oplossing voor!

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.