• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

Escape Opleidingen, aangenaam!

Ken je de uitdrukking: ‘Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen?’ Uit ervaring weten we dat het waar is. Wij delen dan ook graag onze kennis en ervaring. Tijdens onze opleidingen en e-learning maar ook mag je ons bellen als je vragen hebt over alles wat met BHV, VCA, reanimatie of AED’s te maken heeft. We zijn echt bevlogen over ons vak en dat merk je als je bij ons een opleiding komt doen. Ervaren en beleven is belangrijk. Wij draaien niet een riedeltje theorie af op een scherm maar gaan oefenen met verschillende scenario’s. Weten hoe je moet handelen betekend gewoon doen! Van fouten leer je tenslotte.

Omdat we veel willen oefenen tijdens onze praktijklessen is het belangrijk dat iedereen de theoretische kennis al bezit. Je komt namelijk niet bij ons in de les om alleen maar te luisteren, dan kan namelijk overal! Het tempo van de e-learning bepaal je helemaal zelf, ook waar en wanneer je dit volgt. Je kan ervoor kiezen om je praktijkgedeelte te verkorten of juist meer tijd te hebben voor oefeningen.

Het beste en het belangrijkste uit onze praktijk is gebundeld in een professionele en hoog kwalitatieve e-learning. Online wordt je helemaal begeleid om je voor te bereiden op het examen.

Kortweg geven we de volgende opleidingen:

  • BHV – bij ons of bij jou op locatie door het hele land (vanaf 7 personen)
  • Reanimatie incl. AED leren bedienen – hiervoor geldt ook: bij ons of bij jou (vanaf 7 personen)
  • VCA Basis en VCA Vol – je voelt ‘m al: bij jou of bij ons?
  • Online opleiding sociale hygiëne.

 

Natasja Kock/Administratief medewerker

Thomas Povel/Commercieel directeur en instructeur

Heeft overal een oplossing voor!

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.