• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

Direct inschrijven

thumbnail
BHV | gemiddeld risico | E-learning & 8 uur praktijk
BHV normaal risico, E-learning met 8 uur praktijk
9 oktober 2018
08:30
Didamseweg 148a te Zevenaar
Met de dagopleiding BHV krijgt u toegang tot de e-learning van Weetwatjemoetdoen.nl. U wordt gevraagd vooraf de lessen te maken alvorens u met de cursus kunt starten. Doordat u de theoretische kennis vooraf heeft opgedaan kunnen we basis en herhalingskandidaten in dezelfde cursus plaatsen. De praktijkopleiding vinden plaats op de praktijklocatie in Zevenaar, maar kan bij voldoende deelnemers in overleg met u op locatie worden verzorgd. Praktijklessen zijn altijd maatwerk. De behoefte en het niveau van de groep wordt afgestemd op de lesstof, waarbij het merendeel van de onderwerpen aan bod komen.

 

Wil je liever telefonisch of via e-mail contact voor je aanmelding? Geen probleem. Bel ons op 085 – 77 35 222 of mail naar info@escape-opleidingen.nl. Dat mag ook als je graag wilt dat wij bij jou op locatie een opleiding komen verzorgen.

Leuk dat je bij ons je VCA, AED, BHV of reanimatieopleiding of cursus komt doen!

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.