• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

Direct inschrijven

thumbnail
BHV | laag risico | E-learning & 4 uur praktijk
BHV laag risico, E-learning met 4 uur praktijk
Didamseweg 148a te Zevenaar
Met deze training volgt u de E-learning en een verkort praktijkdagdeel!
thumbnail
BHV | gemiddeld risico | E-learning & 8 uur praktijk
BHV normaal risico, E-learning met 8 uur praktijk
Didamseweg 148a te Zevenaar - Escape | Didamseweg 148a te Zevenaar - Op uw eigen bedrijfslocatie
Met de dagopleiding BHV krijgt u toegang tot de e-learning van Weetwatjemoetdoen.nl. U wordt gevraagd vooraf de lessen te maken alvorens u met de cursus kunt starten. Doordat u de theoretische kennis vooraf heeft opgedaan kunnen we basis en herhalingskandidaten in dezelfde cursus plaatsen. De praktijkopleiding vinden plaats op de praktijklocatie in Zevenaar, maar kan bij voldoende deelnemers in overleg met u op locatie worden verzorgd. Praktijklessen zijn altijd maatwerk. De behoefte en het niveau van de groep wordt afgestemd op de lesstof, waarbij het merendeel van de onderwerpen aan bod komen.
thumbnail
VCA
VCA
Didamseweg 148a te Zevenaar - Escape | Didamseweg 148a te Zevenaar - Op uw eigen bedrijfslocatie
Het VCA examen halen, bepaal zelf hoe je dat voor elkaar gaat krijgen. Heb je voldoende aan onze e-learning doorlopen? Of wil je toch een praktijkdag erbij zodat je samen met ons kan oeffenen en vragen kan stellen? Bij ons bepaal jij het zelf! Uiteraard zit bij de praktijkdag een lekkere uitgebreide lunch. De VCA examens worden per computer afgenomen. Het grote voordeel hiervan is dat het examen beschikbaar is in alle standaardtalen* én dat je meteen weet of je geslaagd bent. Het B-VCA examen duurt maximaal 60 minuten en bestaat uit een digitale toets van 40 meerkeuzevragen Het VCA VOL examen duurt maximaal 105 minuten en bestaat uit 70 meerkeuzevragen. We raden je aan om ter voorbereiding onze e-learning te maken, zodat je weet welke vraagstellingen je kunt verwachten.
thumbnail
Omgaan met agressie
Omgaan met agressie
Onbekend
Heb jij helaas wel eens te maken met agressieve gasten of klanten? Ook dan wil je je veilig voelen en snel een geëscaleerde situatie onder controle krijgen? Dan is het goed om een agressietraining te volgen zodat je weet hoe je met dit soort situaties om kan gaan. De training wordt gegeven door Jovanny Bos. Jovanny (34) iswerkzaam bij de politie in Amsterdam. Als politieagent maakt Jovanny van alles mee: van grappige situaties tot spannende incidenten en van heftige gebeurtenissen tot traumatische ervaringen. Zijn praktijkervaring en kennis wil hij graag met je delen.
thumbnail
VCA Basis | e-learning & examen
VCA Basis | e-learning & examen
Didamseweg 148a te Zevenaar

 

Wil je liever telefonisch of via e-mail contact voor je aanmelding? Geen probleem. Bel ons op 085 – 77 35 222 of mail naar info@escape-opleidingen.nl. Dat mag ook als je graag wilt dat wij bij jou op locatie een opleiding komen verzorgen.

Leuk dat je bij ons je VCA, AED, BHV of reanimatieopleiding of cursus komt doen!

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.