• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

Eindejaarsknaller! ZOLL AED Plus

Eindejaarsknaller! ZOLL AED Plus

Sinterklaas is alweer vertrokken en de meeste huiskamers zijn volledig omgetoverd in kerstsfeer. Dit betekent dat 2017 er alweer bijna op zit. Wij hebben voor jullie een knaller van een actie om het jaar spetterend af te sluiten! Namelijk:

Bestel dit jaar de ZOLL AED Plus voor maar € 1.249,- exclusief BTW!

 

Met de ZOLL AED Plus reanimeer je met begeleiding

De Zoll AED Plus helpt je bij de reanimatie. Tussen de elektroden zit een blauw kussentje waarop je de borstcompressies kunt geven. Nadat de reanimatie begonnen is, vertelt de AED of de compressies diep genoeg zijn. Door middel van de metronoom – piepsignaal voor het ritme – is eenvoudig de juiste snelheid aan te houden. Naast de duidelijk gesproken aanwijzingen is op de AED ook te zien wat er gedaan moet worden. Dit gebeurt door middel van afbeeldingen, lampjes en een tekstdisplay. Deze zorgen samen voor een uitstekende begeleiding bij een inzet en maakt dat de AED gemakkelijk door iedereen gebruikt kan worden.

Hij kan tegen een stootje!

Omdat de ZOLL een robuuste behuizing heeft, kan hij goed tegen een stootje. Ook is deze AED uitstekend bestand tegen stof en water ( IP55). De Zoll AED Plus kenmerkt zich verder door zeer lage onderhoudskosten. Indien de AED niet ingezet wordt, is het slechts éénmaal nodig de batterijen en elektroden te vervangen tijdens de hele levensduur van de AED (10 jaar). Dat komt omdat de batterijen en elektroden beide een houdbaarheid hebben van 5 jaar. De Duracell batterijen van de ZOLL AED Plus worden ook gebruikt in fototoestellen en zijn dus algemeen verkrijgbaar.

Wat er in de doos zit:

  • Zoll AED Plus, met reanimatiefeedback
  • Duracell Lithium batterijen (10 stuks)
  • Zoll CPR-D padz elektrodenset voor volwassenen
  • Zoll AED Plus draagtas
  • Nederlandse handleiding
  • Registratiekaart (voor gratis garantieverlenging van 2 jaar)

Hoe zit het met de garantie?

Standaard heb je 5 jaar garantie maar na registratie bij Zoll wordt de garantie verlengd naar 7 jaar.

Wil je jouw omgeving hartveilig maken? En wil je het verschil tussen leven of dood maken?

Vul onderstaand bestelformulier in en ontvang een betaallink om je bestelling definitief te maken.

Wil je meer dan 3 AED's bestellen? Neem dan even contact met ons op.
Staat jou optie hier niet bij? Neem dat even contact met ons op.

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.