• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

Escape Opleidingen twijfelt nog… Onze conditie laat wat de wensen over

Escape Opleidingen twijfelt nog… Onze conditie laat wat de wensen over

Beweging is enorm belangrijk voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Een optimale conditie van lichaam en geest leidt tot de beste prestaties. Zaak dus om de werkvloer in beweging te krijgen. Maar hoe doe je dat?

Stichting HDKT heeft een geweldig initatief:

Op 2e Pinksterdag, maandag 21 mei 2018, vindt de Ooyse Landloop plaats.  De route loopt door het prachtige buitengebied van Oud-Zevenaar en Ooy.

Het is een hardloopwedstrijd met de volgende afstanden: 10.00 uur de 5 km vanaf leeftijd 12+ 10.45 uur de 500 meter voor kinderen 4 t/m 6 jaar 11.00 uur de 1000 meter voor kinderen 7 t/m 12 jaar 11.45 uur de 10 km vanaf de leeftijd 12+.

WIL JE MEER VOLDOENING HALEN UIT JE SPORTIEVE PRESTATIE?

Laat je dan sponsoren voor HDKT!
Zo help je niet alleen jezelf over de finish, maar help je ook mee in de strijd tegen Sarcomen. Jouw bijdrage is keihard nodig en meer dan welkom.

Escape Opleidingen draagt Stichting HDKT een warm hart toe. Honder-Duizend-keer-een-Tientje zet zich in om meer voorlichting over en onderzoek mogelijk te maken naar Sarcomen. Dit zijn zeer agressieve kwaadaardige tumoren, omdat ze zo zeldzaam zijn is er geen geld om onderzoek te financieren. Ook als bedrijf kan je uiteraard iets betekenen:

BUSINESSRUN….

Stichting HDKT biedt bedrijven de kans om met ‘bedrijventeams’ mee te doen aan de Ooyse Landloop. Inschrijven kan voor een 5 km en voor een 10 km parcours.

Waarom doet je bedrijf mee?

  • Je draagt bij aan de gezondheid van je medewerkers en zij zijn/worden actief;
  • De bedrijvenloop is ideaal als teambuilding;
  • Je bent betrokken en staat midden in de samenleving;
  • Je bent actief betrokken bij maatschappelijke kwesties (MVO);
  • Je straalt een sportief imago uit.

 

Het gezamenlijk sporten zorgt voor een versterkt groepsgevoel. Collega’s trekken elkaar over de streep om tóch die sportschoenen weer aan te doen.

Uiteraard hebben ze ook aan de veiligheid gedacht, EHBO Vereniging Zevenaar is aanwezig om eerst hulp te verlenen.

We hopen dat Stichting HDKT maar veel tientjes op mag halen, zodat er veel onderzoek gedaan kan worden naar sarcomen!

Voor meer informatie: https://www.hdkt.nl/acties/ooyse-landloop-2018/

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.