• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

Het einde van een tijdperk…

Cursus

Het einde van een tijdperk…

Dat ‘onze’ Jan al een ruime tijd meedraait in de wereld van hulpverlening en Bedrijfs Hulp Verlening kan niemand ontgaan zijn. Nadat hij gestart is bij de brandweer heeft zijn leven altijd in het teken gestaan van hulpverlening. Jan is een gedreven mens die in zijn lange carrière veel levensbedreigende situaties gekend heeft. Hij heeft menig mens het leven gered heeft en zich te allen tijde dienstbaar opgesteld. Er was vakinhoudelijk weinig waar hij niets van wist en hij was bereid al die kennis aan ons over te dragen.

Na 50 jaar werken wil hij dingen gaan doen die hij leuk vindt en gaat hij zijn ‘kindje’ Escape Opleidingen naar 25 jaar overdragen aan Thomas Povel en zijn team. De laatste jaren zag hij het bedrijf groeien en neemt nu afscheid als vennoot.

Dit is ook het jaar dat Jan 65 jaar wordt, het is nu of nooit. Tijd voor leuke dingen, Jan heeft volgend jaar bijvoorbeeld de marathon van Parijs op zijn agenda gezet en een racefiets aangeschaft. Genieten samen met Gerda en samen oud worden is zijn droom.

Zijn passie voor reanimatie en AED’s raak hij niet kwijt! Jan blijft zich inzetten voor hartveiligheid en gaat verder met zijn missie. Hij blijft met ons samenwerken op het gebied van AED’s. Enkele trainingen worden nog door Jan verzorgd, alle andere taken zijn al overgedragen.

We bedanken Jan voor zijn inzet en wensen hem het allerbeste voor de toekomst.

Wil je nog een boodschap achter laten voor Jan? Dat kan hieronder.

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.