• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

Beheerder Brandmeldinstallaties (BBMI), e-learning!

Wij hebben enorm hard gewerkt aan de opleiding Beheerder Brandmeldinstallatie.

Onze e-learning module voor BBMI!

De cursus e-BBMI leidt op tot “Beheerder Brandmeldinstallaties” conform het gestelde in de “Regeling Brandmeldinstallaties 2010” van het Centrum voor Criminaliteits-preventie en Veiligheid (CCV). De cursisten leren de theorie aan de hand van modules en de kennis wordt in de praktijk bij ons in het lokaal getest. Deze vorm van blended learning is uniek in het BBI opleidingenveld!

Wat houd de cursus in?
De cursus bestaat uit een e-learning waarbij de cursist in zijn eigen tijd en tempo het theoretische gedeelte inclusief proefopgaven en een case opdracht doorloopt. De volgende onderwerpen worden behandeld:

• De grondbeginselen van brand
• Bouwkundige en technische brandbeveiligingsmaatregelen
• Het wettelijk kader, het bouwbesluit en diverse normen
• De onderdelen van een brandmeldinstallatie
• De taken, verantwoordelijkheden en werkzaamheden van een beheerder
• Het programma van eisen
• Een case opdracht

De cursisten zijn circa 4 uur bezig met het e-learning gedeelte.

Nadat de cursist de e-learning met goed gevolg heeft afgerond, wordt als laatste de case opdracht gemaakt. Na het beantwoorden van een aantal open vragen over de omgang met een object gerelateerde brandmeldinstallatie kan de case gemaakt worden. Deze ontvangt de cursist direct in zijn/haar eigen mailbox en moet meegenomen worden naar de praktijkdag. Deze wordt beoordeeld tijdens de examendag wat onderdeel is van het examen.
Tevens wordt het multiple choice examen afgelegd op de examendag.

Na circa 4 weken volgt de uitslag, en bij positief resultaat ontvangt de cursist het diploma ‘Beheerder Brandmeldinstallaties’

Voor wie?
Deze cursus is voor aankomende beheerders van brandmeldinstallaties.

Wil je als opleider alleen gebruik maken van de e-learning? Dat kan natuurlijk ook. Neem gerust contact met ons op voor een demo.

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.