• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

BHV – Bedrijfshulpverlening

BHV

Als werkgever met personeel ben je volgens de Arbowet verplicht om bedrijfsveiligheid goed te regelen en de risico’s af te dekken. Goed te regelen is eigenlijk nog te zacht uitgedrukt. Je moet kunnen garanderen dat je er alles aan doet om de veiligheid op de werkplek te waarborgen. Zo moeten er voldoende bedrijfshulpverleners (BHV-er) aanwezig zijn. BHV-ers moeten opgeleid zijn om bij calamiteiten op te kunnen treden, denk aan brand en ongevallen. Denk ook zeker aan de risico’s die gelden specifiek voor jou bedrijf en werkomgeving.

Een BHV-er moet levensreddend kunnen handelen, een brand kunnen bestrijden maar ook ontruiming valt binnen het takenpakket van een BHV-er. Je bent niet alleen verplicht om BHV-ers in dienst te hebben maar ook moet je als werkgever regelen dat als er gewerkt wordt, altijd voldoende BHV-er aanwezig zijn.

Gelukkig heb je wel keuze in het soort BHV-opleiding

Een BHV opleiding is niet alleen een investering in tijd, zeker om dat het ook bij moet houden maar ook in geld. Daarom kun je bij ons kiezen in de manier waarop jij of je medewerkers een BHV opleiding doen zodat die altijd goed aansluit en je niet meer betaalt dan nodig. Denk aan:

  • Een volledig online programma van hoge kwaliteit
  • Een praktijkprogramma
  • Of een combinatie van online en praktijk leren.

Niet alleen zijn de risico’s in bijvoorbeeld een kantoor totaal anders dan in een fabriek, ook kun je met een kleiner bedrijf met minder risico’s volstaan met een opleiding die toegespitst is op jouw eigen praktijksituatie.

Kies hier je BHV opleiding

Hiernaast vindt je onze eerstvolgende cursusen. Wil je graag advies over welke BHV opleiding je het best kunt doen of wil je overleggen over maatwerk? Bel of mail ons dan even. We helpen je graag. Je kunt ons bereiken via  085 – 77 35 222 of mailen via: info@escape-opleidingen.nl

BHV E-learning

BHV 4 uur praktijk met e-learning

BHV 8 uur praktijk met e-learning

Specialistische opleidingen

Is een BHV opleiding niet voldoende en heb je nog aanvullende opleiding nodig? Bijvoorbeeld voor een ploegleider BHV of een preventiemedewerker voor een BHV organisatie? Je kunt bij ons terecht voor een complete BHV opleiding met specialisaties of alleen voor de aanvullende specialisatie(s). Om de opleiding zo slim en goed mogelijk te kunnen geven, spreken we meestal een maatwerkopleiding af. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. 

 

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.