• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

Goed voornemen voor 2018: haal je VCA Basis of VCA Vol

Cursus

Goed voornemen voor 2018: haal je VCA Basis of VCA Vol

Net als bij reanimatie- en EHBO cursussen zien wij vaak dat mensen het behalen van hun VCA Basis of VCA Vol al een paar keer hebben uitgesteld totdat het echt niet meer kan. Niet zo gek ook, want je hebt wel meer te doen dan tijd en energie steken in een VCA Basis of VCA Vol cursus.

Er komt een moment dat je toch echt aan de bak moet. Of het nou is omdat je VCA verlopen is, je werkgever het eist of dat je op zoek bent naar een (nieuwe) baan en je weet dat je met je VCA op zak een streepje voor hebt.

Begin 2018 goed en maak nu een afspraak om je VCA te halen

Het nieuwe jaar zit vol met goede voornemens. De meesten ervan zijn alweer verdwenen voordat de maand januari voorbij is. Dat gaat jou niet gebeuren als je nu een afspraak maakt om een VCA cursus te gaan doen. Je hebt ook nog een keuze tussen een zelfstudie met gratis proefexamen of een praktijkdag met een geweldige lunch en aansluitend examen en alle hulp die je maar nodig hebt.

Cursisten die het ook maar steeds hebben uitgesteld zeggen binnen het eerste uur van de cursus dat ze blij zijn dat ze de stap genomen hebben. Bij ons zit je niet aan een tafel urenlang te luisteren naar een leraar die van alles vertelt maar je gaat ook zelf aan de slag, samen met de mensen die net als jij die dag hun VCA willen halen. De dag vliegt om en voor je het weet heb je je examen gedaan. Dat de lunch dan ook nog eens behoorlijk smakelijk is, helpt natuurlijk ook.

Ben jij degene die het behalen van je VCA al een tijdje uitstelt en zou je blij zijn als je het ‘ding’ in je zak hebt zitten?

Bel dan nu met 085 – 77  31  750 of stuur een mailtje of chatbericht via onze Facebookpagina. Voor een extra shotje motivatie kun je natuurlijk ook een vriend of collega meenemen.

Wij beloven niet alleen dat we je er die dag doorheen slepen maar ook dat je 100% gegarandeerd je diploma haalt.

Echt geen zin in een praktijkdag?

Dan kun je ook online leren en een proefexamen doen. Dan hoef je alleen nog maar op pad voor het examen. Online je VCA Basis of VCA Vol halen kan al vanaf €129,-.

Zien we je snel?

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.