• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

Voordeligste ZOLL AED Plus

AED aanbieding

De Zoll AED Plus is onze favoriete AED. De AED geeft feedback over het tempo en diepte van de hartmassage en dit vergroot de overlevingskans bij een reanimatie aanzienlijk. Verder heeft de Zoll AED Plus zeer duidelijke gesproken instructies en duidelijke pictogrammen die aangeven wat te doen tijdens een reanimatie.

De Zoll AED Plus Halfautomaat is een stof- en sproeiwaterdichte AED met een duidelijk instructiescherm met tekstregels en pictogrammen. De AED Plus is een robuust, veilig en eenvoudig te bedienen apparaat. De AED beschikt over reanimatiefeedback waardoor de hulpverlener de reanimatie nog beter uit kan voeren. Door middel van borstcompressie te geven op het blauwe kussentje tussen de electrode geeft de AED of de compressie goed genoeg is. Tevens zorgt de metronoom(begeleidende toon) ervoor dat de hulpverlener het juiste tempo aan kan houden. Doordat de electrode en batterijen een levensduur hebben van 5 jaar zijn de onderhoudskosten voor deze AED extra laag.

“Wat de Zoll AED Plus uniek maakt is de realtime reanimatie feedback, het degelijke ontwerp en lage onderhoudskosten. Naast het toedienen van een schok is een goede hartmassage belangrijk voor een succesvolle reanimatie. Ieder persoon is anders, daarom dus ook iedere reanimatie. Bij een echt slachtoffer is het lastig in te schatten hoe diep en hoe snel gedrukt moet worden. De Zoll AED Plus helpt je door je te coachen “druk harder….goede hartmassage, ga door”. Ook als geen schok wordt geadviseerd, ondersteund de AED je. Door de goede ervaringen uit de praktijk wordt de Zoll AED plus vaak aanbevolen door cardiologen en huisartsen. “

Aanbieding: nu voor € 1.099,00 exclusief 6% BTW

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.