• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

Welke opleidingen kun je bij ons doen?

Het aantal opleidingen dat je bij ons kunt doen, is heel simpel. Het zijn er maar 3. Dat is niet voor niets. We steken veel tijd in het up tot date houden van deze opleidingen en we zijn van mening dat we mensen tijdens een cursus goed moeten begeleiden. Dat tijd en aandacht voor een groep maar ook voor 1-op-1 begeleiding echt verschil maakt. Niet alleen in of iemand een examen haalt maar ook hoeveel stof er blijft hangen want uiteindelijk is het papiertje niet het belangrijkst maar dat je kunt doen wat je hebt geleerd in de praktijk, mocht het een keer nodig zijn. Het gaat hier namelijk soms over het verschil in leven of dood.

Voor ons is ons vak een serieuze aangelegenheid, juist omdat het over leven of dood gaat. Wij zijn dus goed in de 3 opleidingen die we geven. Steengoed, al zeggen we het zelf en gelukkig zeggen onze cursisten dat ook.

Wat je bij ons kunt leren is:

  1. reanimeren
  2. bedrijfshulpverlening, oftewel: BHV
  3. alles om je VCA Basis of VCA Vol certificaat te halen en toe te passen in de prakijk. 

Hoe je de cursus kunt doen, daar zijn wel meerdere manieren voor!

We hebben standaardcursussen waar je je voor in kunt schrijven maar ook als je met een eigen groep komt en maatwerk nodig hebt, dan kan dat bij ons. Dat gebeurt ook regelmatig. Dat mensen zelf hun eigen cursus willen samenstellen met hulp van ons. Waar je de cursus wilt doen, is ook afhankelijk van wat voor jullie handig is. Vanaf 6 personen kunnen we namelijk ook bij jou komen. Tot slot: wij bieden al jaren ook online cursussen aan die we actueel houden aan de hand van wetgeving of andere dingen die veranderen. Zelfstudie in een professionele e-learning is dus ook een optie. In de e-learning vind je ook proefexamens die je kunt doen. En als je het helemaal goed wilt doen, combineer je een e-learning met een praktijkdag.

E-learning

Ik wil graag in een groep met collega’s mijn VCA halen bij ons op locatie. Dit kan vanaf 6 mensen. Het is ook vaak voordeliger en praktischer om een cursus bij jullie op locatie te doen. Voor het examen hoeft ook niemand de deur uit, die nemen we ook af op locatie. Neem even contact op.

Specialistische opleidingen

Is een BHV opleiding niet voldoende en heb je nog aanvullende opleiding nodig? Bijvoorbeeld voor een ploegleider BHV of een preventiemedewerker voor een BHV organisatie? Je kunt bij ons terecht voor een complete BHV opleiding met specialisaties of alleen voor de aanvullende specialisatie(s). Om de opleiding zo slim en goed mogelijk te kunnen geven, spreken we meestal een maatwerkopleiding af. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. 

thumbnail
VCA
VCA
26 april 2019
09:00
Didamseweg 148a te Zevenaar - Escape | Didamseweg 148a te Zevenaar - Op uw eigen bedrijfslocatie
Het VCA examen halen, bepaal zelf hoe je dat voor elkaar gaat krijgen. Heb je voldoende aan onze e-learning doorlopen? Of wil je toch een praktijkdag erbij zodat je samen met ons kan oeffenen en vragen kan stellen? Bij ons bepaal jij het zelf! Uiteraard zit bij de praktijkdag een lekkere uitgebreide lunch. De VCA examens worden per computer afgenomen. Het grote voordeel hiervan is dat het examen beschikbaar is in alle standaardtalen* én dat je meteen weet of je geslaagd bent. Het B-VCA examen duurt maximaal 60 minuten en bestaat uit een digitale toets van 40 meerkeuzevragen Het VCA VOL examen duurt maximaal 105 minuten en bestaat uit 70 meerkeuzevragen. We raden je aan om ter voorbereiding onze e-learning te maken, zodat je weet welke vraagstellingen je kunt verwachten.
thumbnail
BHV | laag risico | E-learning & 4 uur praktijk
BHV laag risico, E-learning met 4 uur praktijk
7 mei 2019
09:00
Didamseweg 148a te Zevenaar
Met deze training volgt u de E-learning en een verkort praktijkdagdeel!
thumbnail
BHV | gemiddeld risico | E-learning & 8 uur praktijk
BHV normaal risico, E-learning met 8 uur praktijk
16 mei 2019
09:00
Didamseweg 148a te Zevenaar - Escape | Didamseweg 148a te Zevenaar - Op uw eigen bedrijfslocatie
Met de dagopleiding BHV krijgt u toegang tot de e-learning van Weetwatjemoetdoen.nl. U wordt gevraagd vooraf de lessen te maken alvorens u met de cursus kunt starten. Doordat u de theoretische kennis vooraf heeft opgedaan kunnen we basis en herhalingskandidaten in dezelfde cursus plaatsen. De praktijkopleiding vinden plaats op de praktijklocatie in Zevenaar, maar kan bij voldoende deelnemers in overleg met u op locatie worden verzorgd. Praktijklessen zijn altijd maatwerk. De behoefte en het niveau van de groep wordt afgestemd op de lesstof, waarbij het merendeel van de onderwerpen aan bod komen.
thumbnail
Omgaan met agressie
Omgaan met agressie
Onbekend
Heb jij helaas wel eens te maken met agressieve gasten of klanten? Ook dan wil je je veilig voelen en snel een geëscaleerde situatie onder controle krijgen? Dan is het goed om een agressietraining te volgen zodat je weet hoe je met dit soort situaties om kan gaan. De training wordt gegeven door Jovanny Bos. Jovanny (34) iswerkzaam bij de politie in Amsterdam. Als politieagent maakt Jovanny van alles mee: van grappige situaties tot spannende incidenten en van heftige gebeurtenissen tot traumatische ervaringen. Zijn praktijkervaring en kennis wil hij graag met je delen.
thumbnail
VCA Basis | e-learning & examen
VCA Basis | e-learning & examen
Didamseweg 148a te Zevenaar

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.