• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

ADVIES

Meer informatie of een offerte aanvragen? 

Neem contact met ons op.

ONTRUIMINGSPLATTEGRONDEN

 

Ontruimingsplattegronden informeren aanwezigen over de wijze van ontvluchting en de aanwezige BHV-middelen. Ontruimingsplattegronden dienen te voldoen aan de eisen gesteld in de NEN 1414. Deze plattegronden moeten vervolgens op centrale plekken in het pand opgehangen worden om aanwezigen te informeren. 

Indien u ontruimingsplan, overzichtsplattegronden en ontruimingsplattegronden afneemt, worden de overzichtsplattegronden kosteloos voor u vervaardigd.

 

Werkwijze en voorwaarden
De klant levert actuele digitale bouwtechnische tekeningen (bij voorkeur in AutoCAD – formaat) of actuele tekeningen op papier op schaal aan. Deze bouwtechnische tekeningen worden als tekenbasis gebruikt voor de ontruimingsplattegronden.

Voor het uitvoeren van de genoemde diensten is het noodzakelijk om op een locatie een inventarisatie te maken. Het is wenselijk om een medewerker (BHV’er, technische dienst of preventiemedewerker) bij deze inventarisatie aan te laten sluiten. Na de inventarisatie worden de ontruimingsplattegronden getekend.

De plattegronden worden met wissellijst geleverd maar niet door ons gemonteerd. Wissellijsten worden voorzien van dubbelzijdig tape van industriële kwaliteit waarmee de plattegronden op vrijwel alle ondergronden kunnen worden bevestigd.

Standaard wordt geleverd
* Digitale exemplaren in PDF – formaat.
* Ontruimingsplattegronden geprint op A4 of A3 formaat papier (één print per plattegrond).

 

Optioneel wordt geleverd
* Opstellen tekenbasis (uurtarief ‘Adviseur (brand)veiligheid niveau 1’). Dit is alleen van toepassing als er geen actuele tekeningen in AutoCAD – formaat of actuele tekeningen op papier op schaal worden aangeleverd.
* Wissellijst A4 of A3 formaat inclusief dubbelzijdige tape.
* Digitale exemplaren in AutoCAD – formaat (per bouwlaag).

 

Kosten
Prijs op aanvraag