• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

Koop of lease een AED

Fijn dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Allereerst omdat wij het natuurlijk geweldig vinden als je bij ons je AED wilt kopen of leasen maar vooral omdat wij er echt een missie van maken mensen ervan te overtuigen om zoveel mogelijk AED’s op belangrijke plekken in Nederland te ‘hangen’. Dit doen wij niet alleen door de verkoop en lease van de AED’s maar ook door voorlichting.

Heb je wel eens van het FDA-keurmerk gehoord? Dat is een keurmerk van de Food and Drug Administration, het agentschap van de federale overheid van Amerika dat de kwaliteit van voedsel, medicijnen, medische producten en cosmetica streng controleert.

Hoe weet je of een AED goed is? Hoe maak je een keuze?

Misschien denk je: ‘Waarom is dat voor ons in Nederland belangrijk?’ Dat komt doordat Nederlandse bedrijven ermee te maken hebben als ze bijvoorbeeld medicijnen of medische producten willen exporteren naar Amerika. Ook zegt het wat als het product dat je levert, door de zeer strenge FDA keuring komt. De FDA gaat namelijk ver als het gaat om kwaliteitseisen.

De AED’s die je bij ons kunt kopen of leasen zijn van het merk Zoll en vallen onder de ZOLL Medical Corporation, een bedrijf van de Asahi Kasei Group, dat medische apparatuur en softwareoplossingen ontwikkelt die wereldwijd toonaangevend zijn op het gebied van geavanceerde reanimatie en het redden van levens. Zij hebben klanten in meer dan 100 landen waaronder de VS. Zij willen de beste AED’s ter wereld leveren en dat lukt! Zoll AED’s behoren tot de top 3 van de beste AED’s ter wereld!

Daarom is het niet zo gek dat ze voldoen aan de zeer strenge kwaliteitseisen van de FDA-keuring.

Normaal gesproken zie je dat terug in het prijsverschil. AED’s die door die strenge keuring komen, zijn vaak een stuk duurder. Het laten keuren door de FDA is voor fabrikanten een flinke investering. Bij Zoll is dat niet het geval omdat zij het doel hebben de beste AED’s ter wereld te bieden tegen een prijs die door de meeste ondernemers en organisaties te betalen is. Kijk maar eens rond, je ziet veel Zoll AED’s hangen, bijvoorbeeld in ziekenhuizen en huisartspraktijken.

Wil je een AED aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs maar ook verzekerd zijn van een goede kwaliteit? Dan ben je bij Zoll en dus bij ons als leverancier aan het juiste adres. Je kunt bij ons kiezen tussen een leaseconstructie waarbij de AED na de looptijd van jou is, of door de AED te kopen.

Op dit moment hebben we een geweldige aanbieding!

ZOLL AED Plus voor slechts € 1.249,00 exclusief 9% BTW.     

Ik lease liever een AED

En wat gebeurt er na de aanschaf? Hoe zit het met onderhoud?

We durven best te zeggen dat we trots zijn op de service die we bieden. Koop of lease je bij ons een AED, dan krijg je van ons een goede uitleg zodat je niet met vragen blijft zitten. Eigenlijk vinden we dat niet meer dan logisch. De manier waarop we dat doen, daar kun je aan merken dat we letterlijk en figuurlijk hart voor de zaak hebben en ook voor die van jou. Natuurlijk leveren we ook vervangingselektroden, leggen we je uit hoe je de batterijen vervangt en ondersteunen we je bij klinische gegevens of reparatie en onderhoud van de AED.

Twijfel je nog welke AED je aan wilt schaffen?

Je mag ons altijd bellen voor advies. Ook als je besluit niet verder te gaan met een Zoll AED, dan helpen we je graag verder op weg. Ons telefoonnummer is: 085 – 77 35 222 en e-mailen kan natuurlijk ook via: info@escape-opleidingen.nl.

Bestel hem nu voor € 1.249,00 exclusief BTW

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.