• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

Agressietraining

Heb jij helaas wel eens te maken met agressieve gasten of klanten? Ook dan wil je je veilig voelen en snel een geëscaleerde situatie onder controle krijgen? Dan is het goed om een agressietraining te volgen zodat je weet hoe je met dit soort situaties om kan gaan. 

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is geschikt voor een ieder die tijdens zijn werkzaamheden te maken heeft met klanten, gasten en/of samenwerkingspartners die zich lastig en/of agressief gedragen. 

Training

Na deze training beheers je het volgende:

  • Onderscheid maken in incidentele of structureleagressie.
  • Vormen van agressie herkennen.
  • Bewust worden van je houding tijdens een stressvolle situatie. (Non-verbale communicatie)
  • Omgaan met een stressvolle situatie.
  • Een conflictsituatie voorkomen.
  • Opkomende verbale agressie ombuigen.
  • De-escalerend optreden bij een geëscaleerdesituatie. Gebruik makend van goede gesprekstechnieken.
  • Grenzen stellen.

Vorm van de training

De training wordt op een interactieve manier gegeven. Aan het begin van de training wordt bekeken waar de trainingsbehoefte ligt. Er worden doelen geformuleerd wie in de training gaan doorlopen. Door middel van praktijkvoorbeelden gaan we een theoretische basis leggen. 

In theorie weet je nu wat je moet doen, de praktijk is toch weer anders. Daarom wordt er uitgebreid geoefend, in een veilige leeromgeving en uiteraard met acteurs.  Om je te kunnen begeleiden leggen we je het vuur flink aan de schenen zodat je straks iedere situatie aan kan!

Maatwerk voor groepen is ook mogelijk. Het beste is dan om op je eigen werkplek te oefenen om zo goed mogelijk een praktijksituatie na te bootsen.

Door wie wordt de training geven?

Jovanny Bos

De training wordt gegeven door Jovanny Bos. Jovanny (34) is werkzaam bij de politie in Amsterdam. 

Als politieagent maakt Jovanny van alles mee: van grappige situaties tot spannende incidenten en van heftige gebeurtenissen tot traumatische ervaringen. Zijn praktijkervaring en kennis wil hij graag met je delen zodat jij op een juiste manier kan omgaan met agressie.

Ja ik wil leren hoe ik met agressie kan omgaan!

14 februari staat deze training op de agenda, wil je erbij zijn stuur ons dan even een mailtje om een plek te reserveren naar info@escape-opleidingen.nl

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.