• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

BHV Herhaling e-learning incl. praktijk- 0.5 dag

Met deze training volgt u de E-learning en een verkort praktijkdagdeel.

In de meeste lessen is de theorie met film- en beeldmateriaal ondersteund. Er wordt u een variatie aan vragen aangeboden, waarmee u zichzelf kunt toetsen. Afhankelijk van de omvang en de moeilijkheidsgraad van het onderwerp, ontvangt u meer of minder vragen en ziet u meer of minder film- en beeldmateriaal.

Wanneer u de E-learning met een voldoende heeft afgerond, kunt u beginnen met de praktijkopleiding van slechts een halve dag.
In deze 4 uur wordt alleen praktisch geoefend. Uiteraard bent u ook in de gelegenheid om vragen te stellen aan de ervaren docent.
De praktijkopleiding wordt gegeven in Zevenaar, maar kan bij voldoende deelnemers in overleg met u op locatie worden verzorgd.

Er wordt in de praktijkopleiding gefocust op levensreddend handelen en brand- en ontruiming. Onderstaande selectie maakt in ieder geval onderdeel uit van deze praktijkopleiding:

Inhoud BHV Herhaling
* Taken van de BHV
* De 5 belangrijke punten
* Alarmeren
* AVPU en ABCDE methode
* Reanimatie (BLS)
* AED
* Inleiding brand
* Taak BHV-er bij brand
* Kleine blusmiddelen
* Taak BHV-er bij ontruiming

Certificering
Als de kennis middels elearning en de praktijkoefeningen met een voldoende worden beoordeeld, ontvangt de deelnemer het digitale certificaat ‘Bedrijfshulpverlener’. Het certificaat blijft geldig door eenmaal per jaar een bhv herhaaldag bij te wonen.

Cursusniveau
Geldig certificaat Bedrijfshulpverlener (BHV)

Cursusduur
0.5 daagse training

Cursustijden
08:30 – 12:30 uur

Prijs
€ 139,- (excl. BTW, incl. locatiekosten, Koffie/Thee)

Data locatie Zevenaar 2020
Juli
do. 16 juli = VOL

Augustus
ma. 17 augustus

September
di. 22 september

November
wo. 18 november

Inschrijven
Op dit moment zijn wij druk bezig met ons digitale inschrijfformulier, u kunt zich nu aanmelding middels het contactformulier op onze website, door een e-mail te sturen naar cursus@escape-opleidingen.nl of door te bellen naar 085 – 77 35 222

Liever een training op uw eigen locatie?
Uiteraard is dit ook mogelijk, neem contact met ons op!

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.