• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

ONDERHOUD AED

Meer informatie of een offerte aanvragen? 

Neem contact met ons op.

AED

Met een AED kunt u levens redden. Wat als het apparaat niet werkt? Hoe merkt u deze storingen dan op? Wanneer zijn de batterijen aan vervanging toe? Het goed onderhouden van een AED is van groot belang. De AED’s dienen regelmatig gecontroleerd (gekeurd) te worden. Deze controle wordt door Escape Opleidingen en haar samenwerkende partners landelijk uitgevoerd volgens de richtlijnen van de betreffende fabrikant.

Periodieke controle
Dit houdt in dat een van onze onderhoudsdeskundige bij u op locatie langskomt voor een uitgebreide controle en onderhoudsbeurt van uw AED. Tijdens deze controle wordt de AED met behulp van een checklist op verschillende punten gecontroleerd. Aandachtspunten zijn onder andere de capaciteit van de accu/batterijen en de houdbaarheid van de elektroden. Als er nieuwe updates voor de AED zijn, denk aan nieuwe reanimatie richtlijnen, dan brengen wij u hiervan op de hoogte. Deze software/update kan tijdens het controle bezoek worden geïnstalleerd. Wanneer er onderdelen vervangen dienen te worden, doen onze monteurs dit altijd in overleg met de klant.

Jaarlijks onderhoud door een deskundige
Hierbij wordt o.a. gecontroleerd of de AED:

Voordelen
Met het jaarlijkse onderhoud aan uw AED door Escape Opleidingen heeft u belangrijke voordelen:

Onderhoudsovereenkomst
Jaarlijkse controle (keuring) van uw AED op basis van een onderhoudsovereenkomst in combinatie met andere controles en keuringen, bijvoorbeeld kleine blusmiddelen, verbandtrommels en/of noodverlichting, is bij ons mogelijk.

Efficiënt en effectief
Vanzelfsprekend geldt hierbij een prijsvoordeel, naast het feit dat het bedrijf in één keer het aantal wettelijke controles en keuring laat verrichten, welke efficiënt (weinig oponthoud van werkzaamheden) en ook erg effectief is (één aanspreekpunt voor al uw wettelijke controles en keuringen).

REOB gediplomeerd
Escape Opleidingen is en haar samenwerkende partners kunnen zijn naast het keuren van AED’s ook gespecialiseerd in het onderhoud en de controle van kleine blusmiddelen, verbandtrommels, noodverlichting etc. In de NEN 671-3 wordt onder andere aangegeven dat de onderhoudsprocedures en de werkzaamheden verricht dienen te worden door REOB-gediplomeerde deskundigen (Regeling voor de Erkenning van Onderhoudsbedrijven Kleine Blusmiddelen). Al onze medewerkers zijn in het bezit van het diploma REOB. Hiermee heeft u direct de garantie voor de kwaliteit, die u van ons mag verwachten.

AED nodig
Indien u een AED nodig heeft of u wilt uw bestaande AED vervangen, dan bent u bij Escape Opleidingen aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid assortiment goedgekeurde AED’s.