• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

ONDERHOUD VERBANDTROMMELS

Meer informatie of een offerte aanvragen? 

Neem contact met ons op.

VERBANDTROMMELS

Bij het verlenen van eerste hulp, bij bijvoorbeeld een bedrijf of vereniging, worden regelmatig verbandtrommels, verband- en hulpmiddelen gebruikt. De Arbowet schrijft het bij de hand hebben van een EHBO uitrusting voor.

Bedrijven dienen tegenwoordig te beschikken over een bedrijfsverbandset BHV, welke gebaseerd is op een zogenaamde ‘werkunit´. Het aantal units (verbanddozen) welke in een bedrijf aanwezig dienen te zijn, is afhankelijk van de grootte en samenstelling van het bedrijf.

Periodieke controle
Een verbandtrommel is samengesteld uit onder andere verbandmiddelen. Deze verbandmiddelen hebben een houdbaarheidsdatum. Daarnaast wordt regelmatig gebruik gemaakt van verbandmiddelen, waardoor de verbandtrommel niet meer compleet is.
Genoemde feiten maakt regelmatige controle van uw verbandtrommels noodzakelijk. Escape Opleidingen controleert uw verbandtrommels conform de richtlijnen van Arbo-wet en Het Oranje Kruis.
kan voor u de jaarlijkse verplichte controle van uw verbandtrommels uitvoeren. Daarbij bieden wij de mogelijkheid aan om op afroep de aanvulling van uw verbandtrommels te verrichten. Zo blijven uw ‘werkunits´ up-to-date en wordt er niet mis gegrepen in geval van nood.
Na de jaarlijkse controle van uw verbandtrommels voorzien wij de verbandtrommels van een keuringssticker. Zo is in één oogopslag te zien dat de desbetreffende verbanddoos gecontroleerd is en wanneer de nieuwe controle uitgevoerd dient te worden.

Voordelen
Met de jaarlijkse controle van uw verbandtrommels door Escape Opleidingen heeft u een aantal belangrijke voordelen:

Onderhoudsovereenkomst
Jaarlijkse controle van uw verbandtrommels op basis van een onderhoudsovereenkomst in combinatie met andere controles en keuringen, van bijvoorbeeld de brandblussers en/of noodverlichting, is bij ons mogelijk.

Efficiënt en effectief
Vanzelfsprekend geldt hierbij een prijsvoordeel, naast het feit dat het bedrijf in één keer het aantal wettelijke controles en keuring laat verrichten, welke efficiënt (weinig oponthoud van werkzaamheden) en ook erg effectief is (één aanspreekpunt voor al uw wettelijke controles en keuringen).

Verbandtrommel nodig
Indien u verbandtrommels nodig heeft of u wilt uw bestaande ´werkunits´ vervangen, dan bent u bij Escape Opleidingen aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid assortiment goedgekeurde verbandtrommels.