• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

Opleidingen

Wij bieden opleidingen aan in BHV, reanimatie en VCA. Dit doen wij met hart en ziel. We hebben een aantal standaart opleidingen samengesteld. Past dit niet bij wat jij voor ogen hebt? Neem dan contact op.

Leren reanimeren

Bij een hartstilstand telt elke seconde. Als je weet hoe je moet reanimeren, kun je iemands leven redden. Neem nu de beslissing om te leren reanimeren.

Reanimatie opleidingen

VCA

VCA nodig? Leer in eigen tempo. Een praktijkdag of liever online leren? Jij kiest het bij ons. Wij bereiden jou zo goed voor, dat we gaan voor een 100% slagingsgarantie.

VCA examens

AED

Door het gebruik van een AED stijgt de overlevingskans tot 70%. Een zeer hoopvol percentage! Lees hier wat wij hierin voor jou kunnen betekenen.

AED

BHV

Weet jij wat je moet doen bij brand, een ontruiming of een grote snijwond? Bereid je daar op voor en handel op moment van nood op de juiste manier.

BHV opleidingen

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.