• +085 - 77 35 222
  • info@escape-opleidingen.nl

Welke opleidingen kun je bij ons doen?

Het aantal opleidingen dat je bij ons kunt doen, is heel simpel. Het zijn er maar 3. Dat is niet voor niets. We steken veel tijd in het up tot date houden van deze opleidingen en we zijn van mening dat we mensen tijdens een cursus goed moeten begeleiden. Dat tijd en aandacht voor een groep maar ook voor 1-op-1 begeleiding echt verschil maakt. Niet alleen in of iemand een examen haalt maar ook hoeveel stof er blijft hangen want uiteindelijk is het papiertje niet het belangrijkst maar dat je kunt doen wat je hebt geleerd in de praktijk, mocht het een keer nodig zijn. Het gaat hier namelijk soms over het verschil in leven of dood.

Voor ons is ons vak een serieuze aangelegenheid, juist omdat het over leven of dood gaat. Wij zijn dus goed in de 3 opleidingen die we geven. Steengoed, al zeggen we het zelf en gelukkig zeggen onze cursisten dat ook.

Wat je bij ons kunt leren is:

  1. reanimeren
  2. bedrijfshulpverlening, oftewel: BHV
  3. alles om je VCA Basis of VCA Vol certificaat te halen en toe te passen in de prakijk. 

Hoe je de cursus kunt doen, daar zijn wel meerdere manieren voor!

We hebben standaardcursussen waar je je voor in kunt schrijven maar ook als je met een eigen groep komt en maatwerk nodig hebt, dan kan dat bij ons. Dat gebeurt ook regelmatig. Dat mensen zelf hun eigen cursus willen samenstellen met hulp van ons. Waar je de cursus wilt doen, is ook afhankelijk van wat voor jullie handig is. Vanaf 6 personen kunnen we namelijk ook bij jou komen. Tot slot: wij bieden al jaren ook online cursussen aan die we actueel houden aan de hand van wetgeving of andere dingen die veranderen. Zelfstudie in een professionele e-learning is dus ook een optie. In de e-learning vind je ook proefexamens die je kunt doen. En als je het helemaal goed wilt doen, combineer je een e-learning met een praktijkdag.

E-learning

Ik wil graag in een groep met collega’s mijn VCA halen bij ons op locatie. Dit kan vanaf 6 mensen. Het is ook vaak voordeliger en praktischer om een cursus bij jullie op locatie te doen. Voor het examen hoeft ook niemand de deur uit, die nemen we ook af op locatie. Neem even contact op.

Specialistische opleidingen

Is een BHV opleiding niet voldoende en heb je nog aanvullende opleiding nodig? Bijvoorbeeld voor een ploegleider BHV of een preventiemedewerker voor een BHV organisatie? Je kunt bij ons terecht voor een complete BHV opleiding met specialisaties of alleen voor de aanvullende specialisatie(s). Om de opleiding zo slim en goed mogelijk te kunnen geven, spreken we meestal een maatwerkopleiding af. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. 

Ja, ik wil een cursus doen!

Iedereen leert anders. Doe jij liever een zelfstudie? Of heb jij het meest baat bij een goede uitleg tijdens een praktijkdag? Of combineer je het liefst een stukje zelfstudie met een praktijkgedeelte? Dat kan bij ons.